Traptapijten

Ziet uw tapijt of uw traptreden er niet helemaal fris meer uit? Dat is geen probleem voor ons. Het is normaal dat een tapijt naarmate de tijd vordert er minder goed uit ziet. Door intensief gebruik van de traptreden met of zonder schoenen, de kinderen die er overheen lopen en tot slot niet te vergeten de huisdieren die gebruik maken van de traptreden. Deze situaties zorgen ervoor dat de traptreden toe zijn aan een reinigingsbeurt.

Door onze vernieuwende (stoom)reinigingsmethode zorgen wij er voor dat uw traptreden er weer zo goed als nieuw uit zien. Het reinigingen van uw traptreden is immers goedkoper dan het opnieuw stofferen van uw traptreden. Wij zijn ook nog eens de goedkoopste reinigingsdienst van Noord Holland. Voor maar €7,- per traptreden zorgen wij ervoor dat uw traptreden er weer helemaal fris uitziet.

BRIS Professional Cleaning zorgt voor een professionele en vakkundige diepte reiniging van uw traptreden. Ook maken wij gebruik van reinigingsmiddel om er voor te zorgen dat er een beschermende laag over uw traptreden komt. Hierdoor krijgt het vuil minder snel kans om in de vezel van de stoffering te trekken.

Kortom bent u toe aan een reinigingsbeurt en/of wilt u een offerte opvragen, neem dan contact op met ons en/of plan jezelf in.