Matrassen reinigen

Heeft u last van urine- , bloed-, zweet- of andere soort vlekken in jouw matras? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Iedereen wil graag slapen in een schoon, fris bed en daar kunnen wij u bij helpen. Door uw matras te reinigen zorgt u er ook voor dat uw matras langer meegaat.

Het is mogelijk om uw matras te reinigen op locatie. Dit kan bij uw thuis, bedrijf etc. Indien u van plan bent vaker en regelmatiger uw matrassen te reinigen kunt u telefonisch contact opnemen om een offerte te ontvangen.

Door onze vernieuwende (stoom)reinigingsmethode zorgen wij er voor dat uw eetkamerstoelen/bureaustoelen er weer zo goed als nieuw uit zien. Ook nremgem wij een vuilwerende laag aan. . Hierdoor krijgt het vuil minder snel kans om in de vezel van de stoffering te trekken. Het reinigingen van uw stoelen is immers goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe stoelen.  Wij zijn ook nog eens de goedkoopste reinigingsdienst van Noord Holland.

Onze medewerkers komen bij u langs en maken geen gebruik van chemische stoffen. Kortom bent u toe aan een reinigingsbeurt en/of wilt u een offerte opvragen, neem dan contact op met ons en/of plan jezelf in.

kindermatras

29,95
  • Vlekken verwijderen

eenpersoonsmatras

39,95
  • Vlekken verwijderen

twijfelaarsmatras

49,95
  • Vlekken verwijderen

tweepersoonsmatras

69,95
  • Vlekken verwijderen